Dilimizin Zenginlikleri Projesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR.

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" tanıtılmıştır. Bu kapsamda; çocuklarımızın dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla okul öncesi eğitimden başlayarak tüm eğitim kademelerinde söz varlığını zenginleştirmeyi sağlayacak çeşitli çalışmalar uygulanacaktır.

Bizde Kepez Anaokulu olarak; Etkileşimli Kitap Okuma, Hikaye Tamamlama, Hikaye Kartı Hazırlama, Söyle-Çiz, Kitap Tanıtma Çalışmaları, Kelime Bulma Oyunu gibi etkinlikler ile proje çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu projenin amacına ulaşabilmesi için siz değerli velilerimizden de yıl içinde planlanan aile katılımı etkinliklerine ilgilerinzi bekliyoruz.

07-12-2023